منو رستوران

درباره فست فود الی

فست فود الی با بیش از بیست سال تجربه موفقیت آمیز در ارایه خدمات به جامعه هدف

از گذشته تا به امروز تغییرات چشم گیری در زندگی افراد ایجاد شده است. ما به راحتی این تغییرات را در پوشاک، خوراک،سبک زندگی و حمل و نقل می توانیم مشاهده کنیم. جرقه همه این تغییرات از یک نقطه آغاز می شود. ورود سوسیس و کالباس به ایران مقدمه ای برای ورود فست فود به ایران شد.

تهیه کالباس به شکل دستى و سنتى از دوران بسیار قدیم در یونان و سپس روم و اروپاى قرون وسطى و جدید رواج داشت اما چینی ها و هندی ها با سیر و نمک و انواع چاشنى ها، طعم دیگری به آن بخشیدند. پس از انقلاب کمونیستى در شوروی در سال 1917 عده زیا‌دى از ارمنیان روسیه و روس ها که مخالف انقلاب بودند به ایران آمدند. ره‌آورد این ساکنان تازه ی ایران، کالباس، سوسیس و ژامبون بود که از مواد غذایى مورد علاقه ی آنها به شمار می رفت.


درباره مدیریت فست فود الی

فست فود الیتصویر مدیریت

بیست سال تجربه فعالیت در صنعت غذا دکترای مدیریت بازرگانی و برگزار کننده همایشهای ویژه گردشگری مقام اول مسابقات آشپزی سیرمونی

اعضای تیم فست فود الی

جواد افشار
جواد افشار

سر آشپز ویژه یک

فعال در بخش خدمات مجالس

علاقمند به موضوعات صنعت غذا

برگذار کننده کلاس های غذای سالم

جواد نصرتی
جواد نصرتی

مدیر بخش سالن طبخ غذا

بیست سال تجربه فعالیت در کشور های مختلف

سر آشپز فست فود مالندر مالزی

دارنده نشان کیفیت درجه یک آشپزی شهر غذا

جواد اشتیانی
جواد اشتیانی

مدیریت بخش تشریفات مجالس و هماهنگی های مورد نیاز

سالن های vip 1

هماهنگی با گروه تولید محتوا

فیلم برداری و دی جی